Ványi Zsolt üzente 13 éve

Az nélkül, hogy állást foglalnék a PayBox.me mellett vagy ellen szeretnék az előző hozzászóláshoz hozzá tenni. A virtuális pénz minden olyan pénz amit nem nyomtattak ki. A világ pénzforgalmának jelentős része ilyen pénz. Egyes becslések szerint csak a tizede van jelen papír formában. A többi a bankok közt vándorol virtuálisan. Tehát csak a számlákon szerepel. Többek közt rengeteg hitel felvétel is így működik. Te nem látod a pénzt csak átvándorol egyik számláról a másikra. Ez egy alkalmazott szokás. Nem azt mondom, hogy jó szokás, de ez van jelenleg.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Itt a teljes cikk erről: http://www.paybox.me/virtual-currency.php

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de itt nem amerikai dollárról van szó, és még csak nem is valós pénzt fognak nektek fizetni!!!
Sok naiv ember él sajnos, és azt hiszik hogy majd dollár ezreket kapnak a semmiért...
Bocsi az offért, de a PayBox.me csak virtuális kifizetésről ír, és nem fogod soha látni a számládon az összeget amiről álmodtál!

Ébresztő! Először mindennek járjatok utána, és csak akkor regisztráljatok ilyen csaló oldalakra, mint a PayBox.me

További szép napot mindenkinek!

Gabcsi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Paybox .me regisztrált vagyok több mint 1600$ van de senki nem tudja ezt a passzivjövedelmet ki lehet e venni ha igen hogy hameg nem kkor nem ér semmit.

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Én úgy értelmezem, hogy Internet affiliate marketer-eket (netes marketing specialistákat) akarnak kiképezni arra, hogy népszerűsítsék a PayBox.me-t és így növekedjék a felhasználók száma. Nem tudnak (tudunk) előbbre jutni, amíg csak 300 - 400 ezer felhasználó van a világon összesen. Ebből nem lesz payment processor (olyan, mint pl. a PayPal)
Sokan jeletkeznek is erre a képzésre, csak az a gond, hogy a saját pénzünkből kellene fizetni a képzés díját. Nem értem, hogy miért nem lehet ezt a PayBox.me számlánkon levő összegből kifizetnünk. Már emaileztem nekik, hogy van-e erre valami megoldás.
email címük: support@paybox.me

Válasz

Mukrányi András üzente 13 éve

Mukrányi András

Kedves Klubtársak !

A PayBox főoldalon a Blogok menüpontban részletesen leírták a folytatást.
Én úgy értelmezem, hogy az elő regisztrációs / jelenlegi / szakasz végén kb. 10000 aktív tagra számítanak mint üzletszerzők. Kb. 2-5 millió felhasználó elérése a cél.
Aki csatlakozni kíván a 10000 főhöz, feladata lesz olyan vállalkozások felkutatása, amelyek elfogadják ezt a fizetési módot.

Ha további információtok van, kérlek benneteket annak megosztására !

Köszönettel és Üdvözlettel:

Mukrányi András

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Lassan növekszik csak a PayBox felhasználók száma. Mielőtt még kivehetnénk a pénzünkből a bankszámlánkra, annál hamarabb fel lehet majd használni az összegyűlt virtuális dollárjainkat digitális termékek (kompjúter szoftverek és hasonlók) vásárlására.
Sajnos egyelőre se bankszámlára se PayPalre nem lehet átutalni. Ez van.
Azt igérték, hogy január közepe-vége felé lehet majd kivenni belőle. Meglátjuk. Csak bizakodni tudok. Optimista vagyok, és csinálom tovább.

Válasz

Csele Tibor üzente 13 éve

Sziasztok. Nos én nagyon kezdő vagyok ebben a dologban :D a Paybox.omon van 48$-om van paypal számlám is ezt a 48$ átlehet utalni a paypalra vagy ez hogy van ? Valaki leírhatná nekem csele.biti@citromail.hu nagyon szépen köszönöm aki segít .

Válasz

Tóth Péter üzente 13 éve

Sziasztok!

Jól olvastam a blogban, hogy ápr. vége, máj. eleje felé fog elindulni a PayBox? Olyan sokáig hagyják gyűlni a pénzünket és ki is fizetik? Vagy minket, EarlyBird usereket mikor fizetnek ki?

Előre is köszönöm!
További jó pénzkeresést!

Péter :)

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Javítani szeretném hozzászólásom utolsó sorát:
helyesen: "az itt keresett pénzünk vagy annak egy része...

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Sziasztok, PayBox-osok!

Az én számlámon is minden nap megjelennek az előző napon keresett bónuszok. Már 1000 dollárnál tartok. A PayBox-on belül működnek az átutalások, már átutaltam 2 dollárt az egyik - szintén Paybox-os - barátomnak.
Az Interneten több online fizetéshez máris elfogadják a PayBox virtuális pénzét mint fizetőeszközt! Nagyon jó a PB híre a neten.
Akkor lesz majd könnyebb új tagokat verbuválnunk, amikor már elmondhatjuk, hogy az itt keresett pénzük, vagy annak egy része már a zsebünkben van.

Válasz

Szepesi Teri üzente 13 éve

Sziasztok!
Itt a Paybox-ról lehet fizetni, és addig is, amíg élesben el nem indul, addig lehet vele pénzt keresni, nekem szépen fizet, és rendszeresen kiteszi a jutalékot a Paybox számlámra.
http://mydesoho.info/?ref=225

Válasz

Tóth Péter üzente 13 éve

Ez valóben jó hír, és köszönöm a segítséget. Már 85$-nál tartok, napi 20$ a célom. Még annyi kérdésem lenne, hogy milyen bankszámlára utal (PayPal, AlertPay)?

És reménykedjünk abban, hogy valóban ki is fizetnek :)

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Kedves Tóth Péter!

Mivel a paybox.me-n elég sokféleképpen lehet (és kell) pénzt keresni, azt javaslom, hogy fordíttasd le az oldalt magyarra (automatikus Google weblap fordító). Akkor megérted a pénzkeresési módokat.
Ha ezután is lesznek kérdéseid, kérlek keress meg közvetlenül. Itt a legjobb email címem: agotaildiko@yahoo.com. Egy jó hír: jövő év elején (várhatóan már januárban) át lehet majd utaltatni pénzt közvetlenül a bankszámlánkra. Ez már valami, ugye? Gyűjtsd a dollárokat!

Üdv, Ágota

Válasz

Tóth Péter üzente 13 éve

Sziasztok!

Lennétek szívesek leírni, hogy hová kell kattintani a PayBox.me oldalon? Megkaptam a 25$-t, kitöltöttem a napi kvízt. De hová kattintsak, vagy pontosabban mire, hogy a 25$-om gyarapodjon?

Előre is köszönöm!

Péter

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Új híreim vannak a paybox.me-ről! A pre-launch (előkészítő szakasz) 2. fokozatra kapcsolt: már keresik a megfelelő, hivatalosan bejegyzett kereskedelmi cégeket, ahol a tagok el tudják majd költeni a megkeresett dollárjaikat. Továbbá, január közepe és február első napjai körül a paybox.me számláinkról pénzt lehet majd kivenni: tehát megkeresett dollárjaink a zsebünkbe kerülnek. Az én számlámon már 340 dollár van. Biztos vagyok benne, hogy egy jónevű cég mint a PayBox betartja, amit ígér: hiszen ez üzleti érdekük.
Ha új híreim lesznek, jelentkezem újra.
http://www.paybox.me/r/hungrykitten

Válasz

Newvalley Ági üzente 13 éve

Kicsit magyarosabban (nem gépi fordításban):

A www.paybox.me egy érdekes lehetőség: A jól működő és bejegyzett PayBox cég, amely online eladásokkal és vásárlásokkal foglalkozik. Most egy új payment processor + debit kártya rendszert tervez bevezetni (2011 elején), amelynek a kialakításához tagokat toboroz, akiknek véleményét, ötleteit, visszajelzéseit naponta kéri. Ez az úgynevezett "Early Bird"
(bevezetés előtti) regisztráció természetesen ingyenes, sőt 25 dollárral a számládon kezdesz. A kérdőívek kitöltésével és a kártya dizájnok véleményezésével akár napi 20 dollárt is kereshettek. Minden új alátok regisztráló után 10 dollárt kapsz.

Mit kell ezért tenni? Naponta jelentkezzetek be, és végezzétek el a napi feladatokat. Olvassátok el a blogokat. Másoknak is kínáljátok fel a lehetőséget!

A tagok között már most is lehet pénzt átutalni (nekem is utaltak már így át), de a beindulás előtt még nem lehet pénzt kivenni. Már 250 dollár van a számlámon!

Nézzétek meg: ennyit megér. Semmit nem veszíthettek.

Ide írom a linkemet:
http://paybox.me/r/hungrykitten

Válasz